tisdag, januari 09, 2007

God Fortsättning!

Så har det nya året börjat. Hoppas ni alla haft det riktigt lungt och skönt över helgerna som varit.

UTFÖRSÄLJNING!

Två veckor går så fort; vi har försökt vila, umgås med släkt och vänner och vi har rest bort några dagar dessutom. Och så har vi inventerat samt rensat i våra hyllor. Det som inte längre får plats har vi lagt i en kategori i butiken som vi döpt till "Utförsäljning" - den ligger längst ner på menyn i butiken. Massor av varor till kraftigt nedsatt pris hittar du där så passa på att fynda! Dekorationer, pennor, stämplar, garnkit, akvarellpapper, limprodukter - allt möjligt har vi gallrat ut.
Vi reserverar oss för slutförsäljning, men uppdaterar butiken så fort vi bara kan. Butiken fylls inte på igen med nytt av dessa varor, så passa på medan det du vill ha finns kvar!
Vi kommer att göra om i butiken och ändrar vårt sortiment en hel del, det sker efter hand.

Just nu märker jag att butiken inte riktigt fungerar efter alla mina ändringar; jag ska se över vad jag gjort - men det kan vara så att webhotellet inte hänger med i svängarna, det har tyvärr hänt förr. Fungerar inte butiken när du går in, prova igen lite senare!

TRÄFF I BORÅS 3/2

SODAK åker på pysselträff i Borås första lördagen i februari! Det är Handstämplat Etc som anordnar träffen och det är redan ett gott gäng anmälda - vill du också vara med så finns info på vår hemsida under "evenemang". Det går bra att förbeställa varor av SODAK redan nu, det är förskottsbetalning som gäller! Skriv i meddelanderaden att du ska till pysselträffen i Borås, så tar jag med det dit och du slipper betala fraktkostnad :-).

GARNGLAD

Strax före jul kom GarnGlad-kittet för Januari ut, det finns gott om påsar kvar om du missade detta, temat är SvartVitt mm. Nästa kitt kommer som vanligt runt den 25:e.

KUPONG?

Har du fått en kupong av oss under december? Glöm inte att ange koden när du handlar i januari!

Välkommen in till oss på www.sodak.se

Tills vi ses eller hörs igen önskar vi er alla God Fortsättning på 2007 :-)

Hälsningar Kada